Vilka är vi bakom Netto-Möbler?

Företaget är nystartat av personer med mångårig erfarenhet inom möbelbranschen.

Erfarenheten gör, att vi i den nya trend av möbelförsäljning via nätet, s.k. e-handel, kan sammansätta ett sortiment och erbjuda pris och villkor som övrig handel har svårt att konkurrera med!

Vi har konsekvent tittat över alla kostnader som uppstår från produktion till konsument, och funiit att det finns onödigt mycket fördyrande hantering på den vägen hos många aktörer.

Det mesta av detta har vi skalat bort, med resultat, att våra erbjudande till konsumenten är mycket konkurrenskraftiga priser, för mycket god kvalité.

Mer info

Du kan tryggt köpa ur vårt sortiment och mötas av en god service, god kvalité och mycket konkurrenskraftiga priser, De tål att jämföras med!

Vår unika prisnivå når vi genom att inga mellanhänder finns, utan varorna kommer direkt från fabrik till Dig, och telefonaviseras före utkörning till Din bostad.

Ytterligare förklaring till vår affärsidé är att vi, till skillnad från en del av våra konkurrenter, inte erbjuder fri frakt, utan har en enhetlig bas frakt på 350 sek,  gällande alla leveranser. Den summan gäller oavsett vilken modell eller typ av möbler och gäller från syd till nord i hela vårt avlånga land. Netto-Möbler bidrar med resterande kostnad för frakten.

Vi kommer inte att erbjuda ett oändligt antal produkter, som liknar varandra, för att det ska se bra ut i shoppen, utan vår idé är att visa ett begränsat sortiment, men med målsättningen att varje modell är aktuell för en bred kundkrets som söker dagsaktuell design, god kvalité och inte minst konkurrenskraftiga priser.

Vi kommer hela tiden att förnya oss med nyheter och andra produktgrupper, som vi tror kan vara av intresse för våra kunder. Även detta gör att kostnader kan hållas nere genom enkla, raka och snabba modellbyten. Något överlager etc, som tynger oss ekonomisk existera aldrig. Dyra stora lagerbyggnader och stora lager är mycket kostnadskrävande.

Dessutom briljerar vi inte med några korta leveranstider från ett stort och kostsamt lager, utan varorna produceras efter inkomna order, varvid leveranstiden blir 2-4 veckor.

Större delen av matgrupps- och soffbordsprogrammet levereras dock på 1-2 veckor.

Villkor:

Betalning; Klarna, Visa, Master card.

Fraktkostnad: 350 sek./sändning. Gäller hela Sverige

Returer/Reklamationer: Enl. Allmänna villkor

Du kan med trygghet köpa möbler från www.Nettomobler.se